Servicii
aditionale

GERMAN PROTECT SISTEMS

face parte dintr-un grup de societati private prin care va putem oferi la preturi foarte bune paza umana, paza evenimente, garda de corp, interventie rapida, servicii tehnice de proiectare si instalare, monitorizare sisteme de securitate video, sisteme de control acces, sisteme de alarma antiefractie, sisteme de protectie perimetrala, sisteme de detectie si alarmare incendiu, transport, insotire si paza valori, evaluare riscuri de securitate si consultanta de specialitate, servicii de detectivi particulari si investigatii private, curatenie industriala.

Pentru alte informatii legate de serviciile GERMAN PROTECT SISTEMS va puteti adresa consultatilor nostri utilizand contactele afisate.

Transport, insotire si paza valori

Paza si transport fluvial si maritim

Paza si transport feroviar

Garda de corp si servicii de paza pentru VIP-uri

Servicii de detectivi particulari

Curatenie industriala

Servicii aditionale

download (1)Transport, insotire si paza valori - rutier, feroviar, fluvial, maritim Serviciile de transport valori se realizează cu agenti special pregatiti, inarmati si cu autovehicule aprobate de catre IGP, conform legislaţiei în vigoare, agentii de securitate au experienta vasta, au urmat scoli speciale de pilotaj auto in situatii critice, trageri in poligon, instructaj special in situatii cu grad ridicat de risc.

 

Paza si transport fluvial si maritim - Societatea noastra ofera servicii de paza si gardare nave fluviale si maritime fiind specializata in protectia anti-piraterie si servicii anti-piraterie si paza.

 

11239691_1648975202003652_203502839768179676_nIndiferent ca vorbim despre porturi maritime sau fluviale, despre linii de transport maritime sau despre companii din incinta portului, GERMAN PROTECT SISTEMS va ofera solutii integrate de securitate ce cuprind paza umana si echipamente tehnice de inalta calitate pentru siguranta in segmentul maritim.

 

Paza si transport  feroviar– societatea noastra are experienta in paza transporturilor feroviare, urmare insotirii transporturilor feroviare - convoaie de autoturisme, echipamente etc.

 

10421134_1027483370663735_3455239625461570181_nIndiferent daca este vorba de transporturi cargo speciale sau de un transport obisnuit de valori al unei banci, compania noastră acopera toate aspectele privind securitatea transportului, depozitarii si livrarii.

 

Putem asigura paza obiectivelor industriale si de inalt grad de risc, precum depozite de munitie, unitati militare, hidrocentrale, termocentrale, baraje, etc.

 

4_28Garda de corp si servicii de paza pentru VIP-uri -  pentru indeplinirea acestui serviciu  se utilizeaza agenti de securitate cu inalt grad de pregatire si experienta profesionala, autovechicule blindate marca Mercedes, Bentley, Jaguar, autovehicule avizate care indeplinesc toate standardele de siguranta impuse de legislatia in vigoare, arme de foc scurte, pistol Glock, Sig Sauer, pistol Heckler & Koch, AKM 47, Bereta.

 

Servicii de detectivi particulari - Investigatii private

 

Angajatii nostri au o vasta experienta în domeniul activitatilor de investigatii, supraveghere si filaj. Va putem sprijini in aflarea adevarului asupra situatiilor care va preocupa.

 

Curatenie industriala

 

curatenie-industriala-300x224Va oferim o gama larga de servicii de curatenie si intretinere dedicate sectorului industrial de care aveti nevoie pentru a creste eficienta, productivitatea si profitabilitatea companiei dumneavoastra. Curatenia industriala se refera la curațarea interioara pentru toate tipurile de cladiri, inclusiv a spatiilor administrative, din institutii sau societati, fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, hale industriale, diverse spatii de productie si depozitare. Pentru toate acestea se realizeaza curatarea cosurilor de fum, curatarea semineelor, a sobelor si cuptoarelor, curatarea lifturilor, curatarea incineratoarelor, boilerelor, conductelor de ventilație si a unitatilor de evacuare. Sunt indepartate depunerile de pe geamuri, scari de acces la diferite utilaje, luminatoare, rezervoare de mica si mare capacitate, sine de transport si alte utilaje mobile.

24 / 7 apel urgenta:   0737 039 530