Interventie si control

interventie umana (3)Interventie si control

Societatea noastra dispune de echipe de control si interventie. Acestea patruleaza permanent, 24h/24h, verificand obiectivele aflate in serviciul de paza precum si acordand sprijin dispozitivului de paza din obiective in caz de atac sau agresiune. Autovehiculele echipelor de interventie sunt masini de teren de mare putere. Agenti de paza ce deservesc echipele de control sunt dotati cu echipament de protectie pentru membere, casca de protectie, baston de cauciuc sau tonfa, spray iritant lacrimogen, dispozitiv electro-soc, lanterna (proiectoare), statie emisie-receptie si/sau telefon mobil, pistol gaze paralizante.
MINOLTA DIGITAL CAMERAPersonalul de paza este selectionat, angajat si instruit profesional conform dizpozitiilor legale in materie. Dotatea si pregatirea personalului cuprinde instruire profesionala specifica in domeniul pazei si protectiei, pregatire juridica, pregatire tehnica specifica si pregatire fizica.
Pana in acest moment nu am avut nici un eveniment neplacut in obiectivele protejate de societatea noastra, acest fapt denota gradul inalt de pregatire al agentilor de paza, dar si implicarea cu simt de raspundere a personalului instructor.

.

24 / 7 apel urgenta:  021.9958