Paza

Paza

La acest capitol GERMAN PROTECT SISTEMS are urmatoarea propunere: societatea noastra ofera servicii de paza si protectie cu agenti de paza atestati avand inaltimea medie de 1,70 cm, persoane profesioniste, fosti militari sau cu vasta experienta in activitatea de paza, oameni integri, angajati de societatea noastra in baza unor verificari atente. Tinuta agentilor de paza este specifica firmei noastre, cu emblema si legitimatie aplicate la vedere pentru identificare, fiind compusa din : costum tip SWAT, bocanci, vesta multifunctionala, veston, manusi de protectie, aceasta se schimba periodic, în functie de anotimp si optiunea beneficiarului, agentii putand fi echipati, la cerere, cu tinuta de protocol (camasa, cravata, sacou etc.). Toti agentii de paza au in dotare echipament de ultima generatie - baston de cauciuc sau tonfa, spray iritant lacrimogen, lanterna (reflector), statie emisie-receptie si/sau telefon mobil.

 

interventie umana (1)Tarifele pentru serviciile solicitate vor fi inaintate dupa vizionarea obiectivului dumneavoastra si stabilirea necesitatilor de securitate existente in obiectiv.

Pentru servicii de paza in Romania:

  • pretul informativ per agent de paza se situeaza intre 18 lei – 22 lei/ora/post.
  • tariful informativ pentru servicii de consultanta in securitate este de 30 Euro/ora.
interventie umana (2)Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii. In speranta ca veti accesa serviciile societatii noastre va multumim anticipat.

24 / 7 apel urgenta:  021.9958